Nu är det dags att ta fram din kalender, för det är på gästis det det händer!

VINBODEGAN

Försommar och värme hoppas vi på och det innebär att Vinbodegan på Skivarps Gästis håller öppet! Här kan du mysa på vår lilla uteplats med ett glas gott vin, kanske veckans vinprovning på egen hand, sangria, en charktallrik och gott sällskap! Öppnar kl 15 på soliga och varma dagar – håll utkik på vår FB och Insta!

ÄGGAKAKOR OCH ÖL PÅ TORSDAGAR

Torsdagar i maj och juni (start 9 maj) 17.00 – 20.00 serverar vi Skånsk Äggakaka med stekt sidfläsk och rårörda lingon och en starköl alt alkoholfri öl för 165 kr!
Kan förbokas på vår hemsida men är inte ett måste!

BUBBELFREDAGAR

Varje fredag kl 15.00 fr o m 10 maj har vi Bubbelfredag i Vinbodegan! Här kan du samla vännerna och kollegorna på en AW, ta med dig bästisen eller kärleken och njut av mousserande viner och champagne som vi poppar på fredagar och du kan köpa på glas. Köket bistår med chark- och ostbrädor och lite annat smått och gott! Ingen förbokning!
Självklart finns det alkoholfritt bubbel!

VINLUNCHER PÅ LÖRDAGAR OCH SÖNDAGAR

Rosévin och Räkmacka på vår uteservering! Under tiden 11 maj – 16 juni öppnar vi kl 13.00 på lördagar och söndagar och erbjuder under lunchtimmarna fram till kl 16.00 ett glas rosévin / vitt vin och en mastig räkmacka för 295 kr. En begränsad a la carte serveras även under dessa timmar.
Kan förbokas på vår hemsida men är inte ett måste!
Självklart kan vi erbjuda alkohlfritt alternativ.

PROVA MEXIKANSKA VINER TILL EN HEMLAGAD TEXMEX BUFFÉE 24 MAJ 18.00

Kan man verkligen odla vin i Mexiko? Är det inte för varmt och för soligt? Kom på vinprovning där vi provar vinerna från L.A Cetto i Baja de California som ligger ca 10 mil söder om Tijuana. Eva Wenngren från Liquorama har många års erfarenhet i vin- och dryckesbranschen, hon kommer den här kvällen att berätta om vinerna och vinproduktion från Mexiko. Vi provar 6 viner och såklart ska vi äta tacos på mexikanskt vis till det, men riktigt hemlagat!
Pris 795 kr per person inkl provning av viner viner à 5 cl och mexikanska tacos

Önskar du övernatta kostar det 600 kr per person i dubbelrum och detta bokas via telefon till oss på 0411-30551 efter att din plats på vinprovningen är bekräftad.

I samarbete med Liquorama
Förbokning är nödvändig och det gör du via vår bordsbokning på vår hemsida www.skivarp.com
Anmälan är bindande och avbokning kan du göra fram till dagen innan utan kostnad. Vid anmälan betalar du en handpenning som dras av vid slutnotan. Vid avbokning senare än 1 dag innan evenemanget återbetalas inte handpenningen.

SOMRIG WINEMAKERS DINNER MED SKEPPARPS VINGÅRD
LÖRDAG 15 JUNI 18.00

Vad kan vara mer somrigt än de svenska vita vinerna med toner av fläder, äpple och citrus? Kombinera det med vår svenska sommarmat såsom t ex sparris, fisk, primörer, rabarber så får du ju den där extra fina upplevelsen. Den här lördagen kommer vinmakarna från Skepparps vingård och berättar om sin resa med att producera svenskt vin, vi provar deras mousserande viner och deras stilla viner och vi serverar en somrig rätt till varje vin!
6 viner att prova – 6 rätter att matcha  1.095 kr per person.
MÅSTE FÖRBOKAS PÅ VÅR HEMSIDA WWW.SKIVARP.COM

Önskar du övernatta kostar det 600 kr per person i dubbelrum och detta bokas via telefon till oss på 0411-30551 efter att din plats på Winemakers är bekräftad.
Vi kan tyvärr inte erbjuda specialkost under denna middag, det kommer att serveras både grönsaker, fisk och kött.I samarbete med Skepparps Vingård https://www.skepparpsvingard.se/

Förbokning är nödvändig och det gör du via vår bordsbokning på vår hemsida www.skivarp.com
Anmälan är bindande och avbokning kan du göra fram till dagen innan utan kostnad. Vid anmälan betalar du en handpenning som dras av vid slutnotan. Vid avbokning senare än 1 dag innan evenemanget återbetalas inte handpenningen.