Välkommen att bo på en av Skånes äldsta gästgivaregårdar!

2020 – 2021 är ett speciella år då världen har drabbats av corona, men det ska inte hindra er från att tillbringa en säker tid hos oss. Vi desinficerar och städar extra noga under denna tid men vi tänker också på våra gäster under frukosten. Det innebär att vi inte erbjuder en buffé, utan vi dukar ett bord för varje rum/sällskap.

På vårt hotell finns det olika kategorier av rum

Alla våra rumspriser är inkl moms 12% och inkl frukost. Boka via bokningsformulär på här på sidan.
Barn under 3 år i förälders säng kostnadsfritt 
Stöter du på problem eller har frågr kan du kontakta oss på 0411 – 30551 eller e-mail bokning@skivarp.com

Incheckning kan ske efter kl 16.00 på ankomstdagen och utcheckning före kl 11.00 på avresedagen.  Anländer du innan restaurangen har öppnat på em eller skall du bo hos oss en dag då restaurangen har stängt? Ring då 0411-30551 när du anländer eller på klockan på hotellentrén. De dagar då restaurangen har stängt är det bra att ringa och komma överens om en checkin-tid! Avbokning kan ske utan kostnad före kl 16.00 3 dagar innan ankomst.

För våra paket och gruppbokningar gäller särskilda villkor

Boka rum online!

Här kan du kontrollera din bokning och avboka om du får andra planer! 

Gruppbokningar med 4 rum eller fler.
Boking senare än 1 månad innan ankomst accepteras enbart om förbetalning sker och samtliga gäster namnges. Vid bokning tidigare än en månad innan ankomst skall anmälningsavgift om 200 kr per rum erläggas vid bokning samt slutbetalning och namnlista vara klar senast 1 månad innan ankomst. Därefter släpper vi de rum som inte har blivit uppbokade av gruppen.

För avbokning av grupper gäller följande:

Avbokning fram till 30 dagar innan ankomst avgår anmälningsavgift. Avbokning 30 – 14 dagar innan ankomst är kostnaden 50% av totalpriset.  Avbokning senare än 14 dagar innan ankomst av hela gruppen är kostnaden 100% av totalpriset