Våra öppettider kan du se här på länken!

Under de period som vi har corona som härjar i världen så har vi en mycket begränsad meny, vi tar inte hem så mycket av varje varför menyn också kan ändras.

Det beror dels på att vi räknar inte med att det kommer lika många gäster som det brukar göra samt att vi har en minskad personalstyrka under den här tiden. Vi hoppas att ni alla får en härlig måltid ändå här hos oss, med god vällagad mat, god dryck och fin service! Ja, allt kanske tar lite längre tid när vi är färre personal. Notera att förbokning är nödvändig på fredag och lördag kväll.

Meny maj 2020

Carpaccio  125 kr
av hängmörad ryggbiff, ruccola, ramslöksolja, rostade solrosfrön, riven gårdsost från Vilhelmsdal

Vit sparris  125 kr
Inkokt vitsparris, smörstekta rapsblommor, fiskrom och ramslökshollandaise

Sparrissoppa 125 kr
gjord på grön sparris från Toftebo, fiskrom och ramslök

Brödbräda      50 kr per person
en variation med bröd, vispat rosmarinsmör eller fermenterat vitlökssmör, varm olivolja, hoummous. Är ni fler som beställer så delar ni bräda men får lika mycket

Torskrygg 229 kr
med räkor, primörer, brynt smör och pepparrot

Ryggbiff 249 kr
Grillad hängmörad skånsk ryggbiff med, ljummen potatissallad med primörer och ramslöksmajjo

Äggakaka 149 kr
Skånsk äggakaka med stekt sidfläsk och rårörda lingon

Krämig chokladtårta.  115 kr
med marinerade körsbär, vispad grädde

Rabarberkompott         115 kr
med vit chokladskum och havrecrumble

Specialkost

Har du någon form av matallergi? Vi har som målsättning att även du ska kunna äta en god måltid hos oss och oftast så kan vi ordna mat även till dig med matallergi. MEN – du ger oss i köket en större chans att ordna det om du föranmäler din allergi.

Är du vegetarian så har vi oftast en eller två rätter även för dig. Vi kan dock inte åta oss göra vegansk mat om det inte finns på vår meny. Under den tid vi har begränsad meny så måste specialkost alltid förbokas.

Barnens mat

Barn är naturligtvis välkomna till oss för att äta. Vi har dock ingen speciell barnmeny men vi erbjuder mindre portioner för halva priset till barn under 12 år .

Mathögtider

Oktober och november är för oss Gåsens månad. Då serveras en traditionell Gåsamiddag med tillhörande drycker. Vill du vara med? Då måste du boka ditt bord i god tid. Mer info och priser finner du här på länken

I december kan du avnjuta vår Vintermeny med smak av jul. Förbokning rekommenderas då vi har begränsat antal gäster vid varje sittning.Mer info och priser finner du här på länken

Grupper och sällskap

Våra matsalar lämpar sig fint till större grupper och sällskap, max 80 pers. Vill du boka lunch eller middag för ditt sällskap så behöver vi din bokning senast 2 veckor innan ankomst. Ju större grupp desto längre framförhållning är önskvärt då vi behöver mer personal och beställningstid på råvaror.
Se våra luncher för grupper och våra villkor. Middagar för grupper enligt överenskommelse av meny och pris.
Sällskap over 10 pers som önskar äta a la carte måste förboka både plats och val av mat.