Välkommen till vår mat!

 

 

Härproducerat – Lokalproducerat – Närproducerat

I vårt kök jobbar vi helst med råvaror som kommer från trakten, vi besöker gårdar där djuren lever, vi jobbar med säsonger  och vad dessa har att erbjuda. Så långt det är möjligt. Inspiration till vår mat plockar vi från världens alla hörn, vi älskar att resa och tar med oss tankar och idéer hem till köket.
Vi lagar mat med omsorg och kryddar med kärlek. Gå in på ”Aktuell meny”  och frestas, men observera att den kan komma att ändras med kort varsel då vi även jobbar med små leverantörer samt att varor vi använder inte alltid finns att tillgå. Vi hittar såklart på något annat att erbjuda då!

Specialkost

Har du någon form av matallergi? Vi har som målsättning att även du ska kunna äta en god måltid hos oss och oftast så kan vi ordna mat även till dig med matallergi. MEN – du ger oss i köket en större chans att ordna det om du föranmäler din allergi.

Är du vegetarian så har vi oftast en eller två rätter även för dig. Vi kan dock inte åta oss göra vegansk mat om det inte finns på vår meny.

Barnens mat

Barn är naturligtvis välkomna till oss för att äta. Vi har dock ingen speciell barnmeny men vi erbjuder mindre portioner för halva priset till barn under 12 år .
Gäller dock ej Gästisbräda och Lokala ostar

Mathögtider

Oktober och november är för oss Gåsens månad. Då serveras en traditionell Gåsamiddag med tillhörande drycker. Vill du vara med? Då måste du boka ditt bord i god tid. Mer info och priser finner du här på länken

I december kan du avnjuta vår Vintermeny med smak av jul. Förbokning rekommenderas då vi har begränsat antal gäster vid varje sittning.Mer info och priser finner du här på länken

Vi firar jul på gästgivargården och det gör vi tillammans med våra gäster som bokar vårt Julaftonsfirande. Mat och lugn och ro står på programmet som du kan läsa mer om här på länken

Grupper och sällskap

Våra matsalar lämpar sig fint till större grupper och sällskap, max 80 pers. Vill du boka lunch eller middag för ditt sällskap så behöver vi din bokning senast 2 veckor innan ankomst. Ju större grupp desto längre framförhållning är önskvärt då vi behöver mer personal och beställningstid på råvaror.
Se våra luncher för grupper och våra villkor. Middagar för grupper enligt överenskommelse av meny och pris.
Sällskap over 10 pers som önskar äta a la carte måste förboka både plats och val av mat. 
E-mail bokning(at)skivarp.com
Telefon 0411-30551