Grupper och sällskap

Våra lokaler lämpar sig utmärkt till grupper och sällskap på max 80 pers som vi njuta av en god middag, stanna till på en lunch eller fira någon med kalas.

Kalas

Vill ni fira något speciellt, en speciell dag eller en speciell person? Då kan vi ordna en speciell dag för er. Vi har inga färdiga kalaspaket utan vi utgår från era önskemål, budget och antal personer så snickra vi tillsammans ihop det paket som passar er bäst. Vi älskar att ordna kalas! Kontakta oss så ses vi över en kopp kaffe och planerar.

Minnesstund

Har någon nära och kär gått bort så kan vi ordna er minnesstund. Det är en dag som skall vara fin och minnesvärd och tillsammans med dig så tar vi fram det arrangemang som passar. Mat kan ni beställa från vår a la carte eller från vår grupplunchmeny som du finner i vår meny högst upp

Bussgrupper

Varje år ”landar” ett antal bussgrupper här hos oss på Skivarps Gästgivaregård. Efter en lång och händelserik förmiddag är det gott att bli omhändertagen av värdparet Jeanette & Johan för att sedan slå sig ner i någon av våra 2 matsalar och bli serverad en hemlagad god lunch.Vår lunch för grupper består alltid av hembakat bröd, smör, måltidsdryck vatten/lättöl, varmrätt, kaffe.
Vår grupplunchmeny finner du i vår meny högst upp

Johan tar er gärna med i historien en stund och berättar om Skivarps Gästgivaregård och gästgivarelagen. Om vädret tillåter tar ni med er kaffet ut i trädgården och njuter av den gröna lummiga växtligheten. Även här kan ni om ni vill få en presentation av våra fantastiska träd, Mullbärsträdet, Ginko Biloba och Kaukasiska Vingnöten.

Föreningsmöten

Våra lokaler används ofta för föreningars möten och framförallt årsmöten.
Här finns 3 olika lokaler att använda och vilken som passar just er förening beror på hur ert arragemang ser ut och hur många ni är. Beställer ni mat och dryck för minst 200 kr per person/min 30 pers så bjuder vi på lokalhyra för totalt 3 timmar för ert årsmöte & middag. Därefter debiteras lokalhyra per timme.
Mat kan beställas från vår aktuella meny eller vår grupplunchmeny som ni finner i vår meny högst upp på sidan

I annat fall kostar lokalhyra enligt nedan.
Önskar ni bara ha ert årsmöte debiteras lokalhyra för varje timme.
Lokalhyra per timme inkl moms:
Stora salen (max 80 pers) 1200 kr
Lilla Matsalen (max 40 pers) 1000 kr
Långa Caféet sittning i fåtöljer (max 12 pers) 800 kr