Bästa gäster,

Nu är vi ju igång för säsongen i Skivarp, värmen verkar ju vara på G och om man lyssnar noga så hör man hur det spricker löv i träden för att ge den grönska vi så länge väntat på!

Lite om vad som händer på gästis den här säsongen! Alla evenemang kommer du att kunna boka på vår hemsida och när det är aktuellt lägger vi ut på vår FB-sida och Instagram – följer du inte där så är det ett hett tips att göra!

Ostfonduekväll 4 & 11 maj – MÅSTE förbokas senast onsdagen innan!

En kväll med härlig ostfondue här på gästgivaregården!Boka dig och vännerna för att mumsa på fondue gjord av smakrika ostar med tillbehör såsom lufttorkad skinka, rostat bröd och grönsaker. Pris 375 kr per person. Önskar du påfyllning av ostmassa 250 kr per person.
Vi har 4 fonduegrytor och max 4 personer per gryta kan bokas.
Bokning av bord och fonduegryta gör du på vår hemsida www.skivarp.com Du betalar en handpenning på 200 kr per person som dras av på slutnotan. Avbeställning fram till 24 timmar innan utan kostnad, därefter återbetalas inte handpenning. Bokning senast onsdag innan.
FLASH HOTELLPAKET MED FONDUEKVÄLL
Bokar du Ostfonduekväll så får du specialpris på hotellrum standard för 600 kr per person i dubbelrum som bokas direkt hos oss per telefon 0411-30551 när din bokning på fondue är bekräftad.

 

Vinbodegan

I sommar kommer vi absolut att ha vår Vinbodega öppen! Här kommer vi att arrangera vinprovningar, temakvällar och vi ställer till med vinkalas på sensommaren. Men inte minst så kan du som gäst njuta av något gott i glaset kanske när du checkat in på hotellet eller före middagen.

Winemakers Dinner

Vi planerar att arrangera några Wine-makers dinner under försommaren och hösten. Mer om detta återkommer vi.

Bordsbokning gör du på vår hemsida www.skivarp.com

Hotellet öppet alla 7 dagar i veckan som vanligt för rum och frukost. Vissa veckor/dagar har vi dock stängt helt och hållet vilket framgår när du bokar online – eller slår oss en signal!

Bokning av hotellrum kan du göra på  på vår hemsida www.skivarp.com eller 0411-30551

Varmt välkomna till vår säsong 2024 –
vår 22:säsong på Skivarps Gästgivaregård!