Ja, sommaren ska vi väl inte anse vara slut ännu, men den här tiden på året brukar vår högsäsong lägga sig lite. Varje dag sedan början på juni har vi haft fullbokat på vårt hotell och restaurangen har fyllts upp de flesta dagarna. Vi vill tacka alla er som har besökt oss i sommar, alla som har ätit, sovit och spenderat semesterdagar här hos oss!

Vår bransch, och även vi har (precis som många, många andra) haft några tuffa år sedan Covid – 19 gjorde intåg i våra liv och vi har som sagt fortfarande restriktioner att förhålla oss till. Det innebär att vi är skyldiga att inte skapa trängsel och att max 8 gäster får sitta vid samma bord inomhus. Vi har då denna sommar fortsatt valt att servera frukost till er vid bordet då vi anser det vara ett sätt att säkra för smittspridning, men vi hoppas att vi snart kan återgå till frukostbuffé då utbudet av frukost ökar och vi hoppas att restriktionerna som kvastår släpps snart. Vi vill också då tacka er gäster för att ni har respekterat detta!

Ni som har besökt oss har också mött vår fina personal. Jag lovar att de har kämpat varje minut på jobbet för att ge er så god service som möjligt med att laga maten, servera maten och drycken och städa rummen. Vissa dagar har vi varit underbemannade då vi gick från 0 – 100 % bokningar under väldigt kort tid. Vi vill tacka all personal som kämpat denna sommar – ni är guld!

Nu går vi in i en mellanperiod innan vi drar igång med våra gåsamiddagar som ni kan boka här https://www.skivarp.com/gasamiddag/   

Vi reducerar våra öppettider i restaurangen något också och här hittar ni all information om dessa https://www.skivarp.com/oppettider/

Jeanette & Johan