Fr o m 1 juli så har restriktionerna för restauranger lättat något. Det innebär följande:

Uteserveringen – inga restriktioner ang antal per sällskap. Dock så skall det fortfarande vara minst 1 meter mellan varje sällskap och mat och dryck skall bordsserveras, dvs inget barhäng.

Inomhusservering – max 8 pers per bord och minst 1 meter mellan varje sällskap. Samma sak gäller här, bordsservering och inget stående barhäng. Det går bra att sitta i baren om tillräckligt avstånd är möjligt.

Vi fortsätter att tänka på varandra och hoppas att Covid-19 snart inte påverkar våra liv så mycket som det gjort det senaste 1,5 åren. Vi jobbar för fullt med att stärka upp vår personalstyrka för att möta den enorma efterfrågan vi har på rum och restaurangbord, men vi måste vara ärliga och säga att vår bransch återigen har svårt att hitta kompetensen vi behöver. Vi som finns på plats när du är här, gör allt vi kan för att du ska få en fin vistelse hos oss!

Restaurangens öppettider

28 juni – 28 aug
Måndag – Lördag 17.00 – 22.00
Söndag 17.00 – 20.00

Köket stänger alltid 1 timme innan stängningsdags.