Bästa gäster,

2020 är väl det året som många vill ska vara över och att ett 2021 ska bringa något bättre till oss. Vi har i våra verksamheter jobbat väldigt mycket med att förhålla oss till och följa de restriktioner som riktas till oss för att förhindra smittspridning, vi ser självklart allvarligt på pandemin och dess effekter. De senaste restriktionerna samt alkoholförbudet från 22.00 har gjort att vår näring tappar oerhört mycket, bokningarna för december uteblir. Med våra verksamheter, Skivarps Gästgivaregård och Swedish Wine Center Vinbar i Malmö  har vi fått tänka till lite extra mycket nu för hur vi ska göra under vintermånaderna. Vi har då beslutat att vi kommer att lägga restaurangen på Skivarps Gästgivaregård i vintervila fr o m 29 nov och framåt till dess att vi ser att det är möjligt att bedriva den verksamheten igen.
Vi kommer att ha vår vinbar Swedish Wine Center i Malmö öppen ons-lör i december och i januari får vi se hur öppettiderna blir, allt beroende på hur det ser ut med pandemin. Där är ni alltid välkommen för ett glas gott vin och god mat!

Vi kommer att erbjuda TakeAway av våra jultallrikar från båda ställena, fr o m 28 nov, dvs ni kan hämta både på gästgivaregården och på vinbaren enligt överenskommelse. Vår avhämtningsmeny finns här på länken https://swedishwinecenter.se/takeaway/ , det är samma meny på båda ställena.

Vi är väldigt ledsna för detta och hoppas att ni förstår, men detta är det vi kan göra för att båda våra verksamheter ska ha en möjlighet att övervintra denna pandemi – det är vår absoluta avsikt!

Så, boka nu era jultallrikar att äta hemma, att ge bort till personalen på jobbet eller till en god vän som kanske sitter i karantän! Vi behöver er för att vi ska finnas kvar när detta är över. Hela vår bransch behöver er!