Vi tänker så här – på ett hotellrum borde man vara ganska säker från att bli coronasmittad. Ta med din partner, boka ett mysigt hotellrum, på helgen då vi har restaurangen öppen kan ni njuta av en god middag och ett gott vin. Vi dukar så att ingen behöver sitta för nära bordsgrannen, vi har en extra noggrann städning på våra hotellrum och allmänna utrymmen så länge som coronaviruset härjar.

BEHÖVER DU HEMESTRA? (semester nära hemma)
På lördagar i april kan du ta dig hit till oss på Skivarps Gästgivaregård och boka ett gästgivarpaket! Du kan bo i något av våra mysiga hotellrum och äta kvällens 3-rättersmiddag! Innan middagen får du njuta av ett glas bubbel! Pris på gästgivarepaket i april och maj finner du här
 
Det går bra att boka rum hos oss alla veckans dagar. Vi har en del rum med egen ingång från gården, med eget kylskåp. Under corona-tider så kan vi, om så önskas, ställa din frukost i kylskåpet, du har te och kaffe på rummet och då kan du själv välja din tid för frukost samt att du har den helt för dig själv! Fråga efter ett sådant rum är du bokar!
Våra rumspriser finner du här https://www.skivarp.com/rumspriser/ Notera att vi erbjuder 20% rabatt under april och maj på dessa priser!

Boka online här hos oss med några enkla klick, både rum och bord kan du boka! Tycker du det är knepigt så kan du maila bokning@skivarp.com eller ringa 0411-30551!

Gästgivarpaket bokas direkt hos oss via mail eller telefon.

Varmt välkomna att möta våren i Skivarp!