Vinresa i Skåne! Det trodde vi väl aldrig att det skulle bli verklighet? Men nu har vi fixat vingårdsbesök på 3 vingårdar i samband med gästgivarpaket och vinprovning här på gästgivargården! Den 7 sep börjar vi med att ses på Vingården i Klagshamn där Lena och Murre tar oss runt bland odlingar och produktion och självklart berättelsen om hur allt startade. Vi kör vidare till Flyinge Vingård där vi vår en rundvandring och och historien av Magnus som med passion skapar sina viner med ett klart ekologiskt fokus. Vi äter, provar vin och sover på Skivarps Gästgivaregård och efter frukost den 8 sep så kör vi till Snårestad Vingård som ligger i närheten av vår gård. Där tas vi emot av Staffan och Marguerite som tar oss med runt på gården och berättar om sin produktion. Förflyttning mellan vingårdar och gästgivaregården sker i egen bil.  Läs hela programmet här på länken 

Anmäl dig nu, platserna är begränsade!