Alla sitter vi nu och kollar väderappar inför midsommarhelgen, ja det gör även jag! Midsommarhelgen för oss här på gästgivaregården är två saker, dels den sista helgen, de sista dagarna att hämta energi, vara lite ledig och ladda batterierna. Dels är det startfållan för en säsong som är så mycket, så hela tiden, så intensiv och som vi älskar! Efter midsommar har vi all personal på plats så då kör vi så det ryker!Jag ska försöka sammanfatta den kommande sommarsäsongen här.

Restaurangens öppettider efter midsommarhelgen är – VARJE KVÄLL 17.00-22.00
Vinbodegan Swedish Wine Centers öppettider efter midsommarhelgen – ALLA DAGAR UTOM SÖNDAGAR 15.00- 21.00
Hotellet kan du boka varje dag nästan hela året – INCHECKNING EFTER KL 16.00 VARJE DAG

Vår restaurang bjuder på lokala råvaror med en somrig touch. Vad sägs om vitlöksstekta räkor, rökt forell, pavlova med fläder, matjessill och gravad äggula, kalkonhamburgare. Ja, den somriga menyn släpper vi den 19 juni

.

Till Vinbodegan Swedish Wine Center, vår nysatsning detta år, kan du bara ”droppa in” på ett glas vin, göra din egen vinprovning, äta tapas eller boka dig på någon av våra arrangerade provningar med våra leverantörer. Alla provningar läggs upp som evenemang på vår FB-sida och alla provningar börjar kl 17.00, anmälning krävs. Här är en del av sommaren provningar:

2 juli – Skeppards Vingård
4 juli – Snårestad Vingård
10 juli – Klagshamns Vingård
11 juli – Byracka vin ”Rebelliska viner”
15 juli – Sheppards Vingård
17 juli – Klagshamns Vingård
18 juli – Snårestads Vingård
25 juli – Frillestads Vingård och Sandhammarens Vingård
8 aug – Snårestad Vingård

Vi är snart i mål med bygget av våra 2 nya hotellrum, vi räknar med att vara klar runt den 1 juli, något försenade men ett 300-årigt hus har alltid lite överraskningar att dela med sig av. Vi har då 16 hotellrum här på gården och det är vi riktigt stolta över!

Älskar du vin, mat och lantligt boende – kom!