Inte bara vin – även gin!

DRYCKESPROVNING FRÅN SKÅNSKA SPRITFABRIKEN
PROVNING AV VÄRLDENS BÄSTA GIN TILL GIN & TONIC
Gin är den nya maltwhiskyn – allt mer udda allt roligare – vi smuttar och lär oss enbär, koriander, kvanne och citrusskal. Vi provar Skånska Spritfabrikens G Gin i tre olika typer. En klassisk London Dry Gin, som är en världsmästare, och två lagrade, en på äppeldestillatfat och en på Bordeauxfat. Välkommen – och död åt malarian – vi blandar också gin med tonic som avrundning!

Pris: 299 kr per person
Anmälan: Namn och kontaktuppgifter samt antal personer ska meddelas till
e-mail bokning@skivrp.com
eller
sms 073-6263232
eller
messenger

DET RÄCKER ALLTSÅ INTE ATT BARA TACKA JA TILL EVENEMANGET

Antalet platser är begränsat, så först till kvarn!

Kort presentation om Skånska Spritfabriken
Skånska spritfabriken är ett familjeföretag med rötter från Moët-Hennessy som sedan 2009 har tillverkat äppeldestillat av enbart skånska äpplen. Under 2012 har även Whisky lagts till och under 2016 även Gin. Målsättning är att med lokala råvaror och en beprövad metod från Frankrike förädla så bra produkter som möjligt.
Skånska Spritfabrikens G-Gin utnämndes till Världens Bästa Gin till Gin & Tonic genom att få IWSC Trophy för Gin & Tonic 2017.