Nu har vi verkligen varit lediga länge tycker ni kanske? Sanningen är att vi har varit lediga i januari, men sen har vi renoverat, målat, städat, fixat alla årliga dokument som ska in till diverse myndigheter och planerat för säsongsöppning i påsk. Vi har anställt personal inför säsongen och är säker på att vi även detta år har ett toppenteam!

Just nu planerar vi vårens meny, vi kollar med våra lokala leverantörer vad de har att erbjuda och bygger matsedeln utifrån det. Alltid kul!

Vad är det vi renoverar? Ja, några hotellrum har fått ny finish och sen en liten överraskning som vi berättar mer om efter påsk. Vi bygger även 2 nya hotellrum som ska stå klara till sommarsäsongens början.

Det är mycket som händer på gården även om dörrarna är låsta för gästerna, förutom hotellet som alltid är öppet, det är lite som en tomteverkstad. Men snart ses vi igen! Vi längtar!