Den 19 mars öppnar vi för säsongen igen. Våra öppettider kan du se på sidan Öppet
Här kan du även se påskhelgens öppettider.

Vi ser verkligen fram emot att åter få öppna dörrarna dock så är det fortfarande med restriktioner och förkortade öppettider med anledning av corona. För närvarande och tills vidare gäller att vi har alkoholförbud fr o m 20.00, man får sitta kvar i restaurangen till kl 20.30 sen måste vi stänga ner. För er som bor på hotellet så kan vi göra iordning ett dryckespaket och en ostbricka att ta med på rummet om ni inte hunnit med en dessert. Det kan ni boka på plats.

Vi vill dock trycka på att be er att boka bord på vår onlinetjänst, det ger oss en möjlighet att placera med avstånd oh planera personal och inköp. Allt för att vi ska kunna ge er så god service som möjligt!

Meny inför öppningen återkommer vi med veckan innan.

Vi ser fram emot att ses!