Bästa gäster,
Det var ett tag sen ni såg oss här men vi har haft fullt upp varje dag fr o m slutet av juni. Efter en minst sagt skakig vår och försommar då verksamheten stod i princip stilla så släppte reserestriktionerna och det var som att dra ur en propp. Vi stod nu med fullbokat hotell, fullbokad restaurang och extremt lite personal! Utmaningar åt alla håll 😬
 
Vi vill börja med att tacka alla ni som besökt oss och som har visat respekt och för de restriktioner vi är skyldiga enligt lag att följa med anledning av covid-19 samt visat hänsyn till era medmänniskor. Vi har gjort allt i vår makt för att skydda våra gäster och vår personal från smittspridning och det har kanske inte alltid fallit alla i smak. Ett exempel är frukost, som vi serverat vid bordet för att att minimera trängsel och smittspridning via serveringsbestick och annat på en frukostbuffé. De flesta har uppskattat denna åtgärd dock. Vi har också gjort allt vi kan för att ha minst en meter mellan borden i matsalen samt på uteserveringen och det tycker vi har fungerat bra.
 
Vi vill också tacka er för att ni visat respekt till vår personal som slitit hårt varje arbetspass hela sommaren! De är väl värda en applåd 👏👏
 
Vi märker nu att bokningarna blir färre, människor åker hemåt och återgår till sina jobb, de utländska turisterna som brukar fylla på med bokningar i slutet av augusti och september uteblir i år.
 
Men vi finns kvar! Vi kommer framöver att minska en del på våra öppettider i restaurangen och fokusera på de dagar då vi tror att ni är sugna på att gå ut och äta.
 
Så länge vädret tillåter så har vi uteserveringen öppen.
 
Här kan du boka bord i restaurangen och rum på hotellet, samt att du finner information om våra öppettider!
 
https://www.skivarp.com
 
Det är också hög tid att boka höstens gåsamiddag, här på länken hittar du all info om detta.
 
https://www.skivarp.com/gasamiddag/
 
Fortsatt varmt välkomna till oss här på Skivarps Gästgivaregård!