Bästa gäster!
Vi skjuter upp vår öppning på Skivarps Gästgivaregård till den 27 mars. Vi ser att människor håller sig hemma av oro för coronaviruset och det med all rätt. Vi hoppas att detta virus tar och flyttar till månen eller nåt!
 
När vi öppnar den 27 mars så kommer vi att i största möjligaste mån placera ut bokade gäster med större mellanrum, det finns goda möjligheter till handtvätt och handsprit. Vår personal som jobbar ska vara friska och symtomfria. Det är något vi förutsätter att du som gäst också tänker på. Våra hotellrum ska ännu mer noga rengöras efter varje gäst.
 
Besöksnäringen lider stort nu och vi kommer verkligen att göra allt för att du som gäst ska känna dig säker här hos oss. Vi skippar att ta i hand och vi skippar kindpussar, vi gillar er ändå! Vi hoppas att vi alla kan rida ut denna storm tillsammans, kanske vi står där med lite mindre personal om de känner sig krassliga, men det innebär bara att ni får vänta lite längre.
 
Vi har lanserarat en bordbokningsplattform där du kan enkelt boka bord för en måltid hos oss. Vi hoppas att ni kommer! Ni är varmt välkomna till oss här på landet!
 
https://book.easytablebooking.com/book/?id=39560&lang=se&fbclid=IwAR3w1YBIjtKx8FXVx5K0WWaQnJ5Q2ikKfDUsdtxcxC-D0lBzid1kyPQaMUg