Vi kan bara säga WOW – vilken sommarsäsong vi har haft! Fullbokat hotell nästan varje dag, många, många matgäster och vinbodegan seglade upp som en stor favorit! Vi är oerhört glada och tacksamma för alla fina gäster som besökt oss. Nu har vi lite mellansäsong i september, vi laddar lite batterier några dagar i slutet av månaden då vi besöker Champagne och några av våra producenter där. Sen är det dag att dra igång nästa säsong – gåsamiddagarna! Bokningarna är i full gång, vissa dagar är snart fullbokade med vi serverar vår berömda gåsamiddag från 12 okt – 23 nov, så det ska nog kunna ordna sig med plats för de flesta!

Vi är rätt tuffa med bokingsvillkoren på gåsamiddagarna, julborden och julaftonspaketen samt våra paket överhuvudtaget, det beror på att vi inte vill stå där med tomma rum och bord och ha tackat nej till någon annan. Det vill vi undvika.

Vi ser fram emot en härligt lång höst med härlig mat, underbara viner och många gäster!