ÄR DU EN I VÅRT TEAM UNDER SÄSONGEN 2019?
Vi öppnar vår restaurang till påsk och vi söker nya fantastiska medarbetare till vårt team, inte minst under sommarsäsongen! Är du en i vårt team eller känner du den person som är en av våra stjärnor? Dela gärna vidare
KOCK  (fr o m 01 juni)
Du har erfarenhet av restaurangkök med a la carte, du kan ta ansvar för kökets arbete såsom planering av det dagliga arbetet. Vi jobbar nästan uteslutande med lokala färskvaror, vi lagar mat från grunden, vi tänker på säsonger och handlar därefter. Våra gäster tycker om god och vällagad mat gjord på de finaste råvarorna.
KÖKSBITRÄDE
Du är en assistent till vår kock/köksmästare och får delta i förberedelser av de råvaror som ska tillagas, du hjälper till att plocka fram det som behövs för tillagning, du ser till att bänkar och hyllor hålls rena och iordning, du ser till att disken blir gjord och städning av köket.
SERVERINGSPERSONAL
Du har god serveringsvana. Du kan ta beställningar vid bordet på såväl mat som att rekommendera drycker, du kan både fatservering och tallriksservering. Du har kassavana.
STÄDPERSONAL
Vi söker dig som vill städa våra hotellrum och allmänna utrymmen. Du tycker om att städa och göra fint för våra gäster, du har en känsla för att det ska se snyggt och ”orört” ut när våra gäster checkar in.
Vi förutsätter att alla som söker jobb hos oss är serviceinriktade, kan jobba bra i team med andra, har ett glatt och trevligt sätt gentemot våra gäster och medarbetare, kan vara flexibel och rycka in på andra områden (naturligtvis om kunskapen finns endast). Du som söker jobb i servering måste kunna prata, skriva och förstå svenska obehindrat, du som söker jobb i kök/städ måste kunna prata, skriva och förstå engelska, men helst också svenska.
Skicka din ansökan till:
jeanette@skivarp.com och märk ditt email med sommarsäsong 2019 samt vilken tjänst du söker
Din ansökan ska innehålla vilka utbildningar du har och tidigare/nuvarande arbeten.
Vi tar inga ansökningar per telefon utan kallar de personer som vi finner intressanta för respektive tjänst.
Med vänlig hälsning
Jeanette och Johan Bohman
Skivarps Gästgivaregård
https://www.skivarp.com