På vår ”bucket-list” har det länge stått Argentina, ett land som känns väldigt långt borta och inte många av våra vänner som besökt landet. Idag lyfter vi till vårt efterlängtade resmål och när vi ändå är där så besöker vi grannlandet Uruguay. Tanken med resan är att besöka vingårdar, lära känna deras viner, druvor, tillverkningsprocesser och odlingar. Mat är också vårt stora intresse så vi ska spana in lite Sydamerikanska trender och traditioner och vi kommer även att leta inspiration på de hotell vi ska bo på. Det vi sen gillar ”tar vi med oss” hem till vår gård och använder på ett sätt som kan passa här!

Här hemma i Skivarp har vi haft ett år med en fantastisk vår- och sommarsäsong, en lika fullbokad gåssäsong som vanligt och nu pustar vi ut efter julhelgen då vi fått skämma bort våra gäster. Vi städar kylar, plockar undan tomtar och installerar husvakten för att snart bege oss på vår efterlängtade resa.

Vi tänkte att ni ska få följa med på resan! På den här sidan lägger vi upp lite små filmer, bilder och texter i den mån vi kan få teknik och wifi att fungera som vi vill, men det räknar vi med att det bara ska fungera. Nu ska vi turista och suga i oss det bästa av två länder och vårt första stopp blir Buenos Aires där vi kommer att skåla in det nya året. Vi ses snart!

Bild lånad från Internet, Lonely Planet. Snart kommer våra egna!