Vår Restaurang

Hos oss är det vita linnedukar och kandelabrar som gäller!

Vi är stolta över att få bjuda in dig till vår restaurang! Vi lägger ner mycket tid och arbete på allt som ska göra ditt besök hos oss minnesvärt såsom service, miljö, attityd, mat och dryck. Vår målsättning är att våra gästers besök ska bli en vana - så kom hit och koppla av och låt oss skämma bort dig! 

I köket arbetar vi med färska råvaror och undviker alla onödiga tillsatser. Vi använder oss av svenskt kött, gärna lokalproducerat, ekologiskt eller KRAV, fisken vi använder är MSC-märkt ellet grönmärkt enligt Världsnaturfondens fiskguide men framförallt så hämtar vi gärna råvarorna från de lokala och närliggande gårdarna och producenterna.  Det är många år sedan vi slutade köpa griskött från Danmark t ex eller fisk som hotas av utfiskning, det är ett ansvar vi känner oss manade att ta för djurens skull, men också för att vi värnar de producenter vi har i landet och nära oss.

Vi jobbar med våra årstider till hjälp och bygger menyerna utefter vad som erbjuds i vårt naturliga skafferi. Då vi ser en ekologisk vinning som är ekonomiskt förenlig med detta strävar vi efter att våra råvaror skall vara så närprodcerat som möjligt och gärna ekologiskt odlade. 

Vårt dryckessortiment bjuder på kvalitetsviner, både traditionella viner och naturviner, 90-årig konjak, brett whiskysortiment, champagne och ett stort utbud av öl från världens alla hörn! Önskar ni dryckesprovning kan vår egen Johan anordna ölprovning och cognacsprovning efter överenskommelse. 

Kolla våra öppettider och boka in en middag på en äkta skånsk gästgivaregård!