Dryckesprovningar

Sommaren 2017 och 2018 arrangerade vi ett flertal dryckesprovningar tillsammans med de Skånska vingårdarna Snårestad vingård, Domän Sånana och Österlenvin och hantverksbryggerierna Hönsinge och Klackabacken. Det blev en stor succé då de flesta av provningarna blev fullbokade! Under 2019 hoppas vi att kunna återkomma med fler dryckesprovningar och information om detta lägger vi upp här när det är dags.

Ölprovning med Hönsinge hantwerksbryggeri!

Från Hönsinge hantwerksbryggeri får du prova den hantverksmässigt bryggda drycken – modern ljus lager till amerikansk pale ale, india pale ale och porter. Bryggarna själva är här och berättar om den ädla konsten!

När? Vi återkommer med tider när sommaren 2019 närmar sig
Pris? Vi återkommer med priser och upplägg när sommaren 2019 närmar sig

Läs mer om Hönsinge hantwerksbryggeri här!

Vinprovning med Snårestad vingård

Staffan och Marguerite från Snårestad vingård guidar er genom deras vinvärld. Vingården ligger ett par kilometer från Skivarp, på sluttningarna mot havet. Där odlar de sina vinrankor och gör fantastiska drycker. Häng med på en spännande eftermiddag där vi verkligen har svenska viner i fokus!

När? Vi återkommer med tider när sommaren 2019 närmar sig
Pris? Vi återkommer med priser och upplägg när sommaren 2019 närmar sig

Hur? Du bokar en plats den dagen som passar dig bäst. Drop in i mån av plats. Max 20 pers per provning. Bokning sker via mail till bokning@skivarp.com, via telefon 0411-30551 eller via messenger på vår FB-sida.
Mat? Önskar du äta efter provningen bör du boka bord i matsalen i förväg, dessa dagar brukar bli ganska fullbokade.

Fråga oss om våra dryckesprovningar!

Translate »