Swedish Wine Center

Sommaren 2017 och 2018 arrangerade vi ett flertal dryckesprovningar tillsammans med de Skånska vingårdarna Snårestad vingård, Domän Sånana och Österlenvin och hantverksbryggerierna Hönsinge och Klackabacken. Det blev en stor succé då de flesta av provningarna blev fullbokade!

Den 11 maj 2019 slog vi upp portarna för vår Vinbodega Swedish Wine Center här på Gästgivaregården! Vi samlar många av de svenska vinerna under ett och samma tal och här har du möjlighet att prova och jämföra de viner som produceras i vårt land! Vi kommer under sommaren att arrangera provningar med våra svenska producenter och våra vinimportörer och så snart det är klart så lägger vi upp det här och då går det bra att boka. I vinbodegan finns det såklart också alla våra viner från hela världen, ekologiska, biodynamisk, naturviner och traditionella viner.

Vinbodegan i Skivarp – Med anledning av coronavirusets framfart i vårt land och de rekommendationer som vi ska följa så kommer vi att hålla vinbodegan i Skivarp stängd tills att restriktioner lättar och vädret blir varmare. 

Swedish Wine Center Vinbar i Malmö har öppet ons-fre 15.00 – 21.00, fre – lör 15.00 – 22.00
Mer info finner du på hemsidan www.swedishwinecenter.se

 

Vinprovningar med våra producenter

Hur? Du bokar en plats den dagen som passar dig bäst. Drop in i mån av plats. Max 20 pers per provning. Bokning sker via mail till bokning@skivarp.com, via telefon 0411-30551 sms 073-6263232 eller via messenger på vår FB-sida. Bokning är inte giltig genom att enbart tacka JA i FB-evenemanget.
Du anger namn på gäster och kontaktuppgifter samt märk meddelande med ”vinprovning dag/månad”
Mat? Önskar du äta efter provningen bör du boka bord i matsalen i förväg, dessa dagar brukar bli ganska fullbokade.

Kalender på våra provningar:

 

Fråga oss om våra dryckesprovningar!