Dryckesprovningar

Under sommaren 2017 arrangerade vi ett flertal dryckesprovningar tillsammans med de Skånska vingårdarna Snårestad vingård, Domän Sånana och Österlenvin och hantverksbryggerierna Hönsinge och Klackabacken. Det blev en stor succé då de flesta av provningarna blev fullbokade! Under 2018 hoppas vi att kunna återkomma med fler dryckesprovningar och information om detta lägger vi upp här när det är dags.

Ölprovning med Hönsinge hantwerksbryggeri!

Nu äntligen börjar det närma sig våra kvällar med Trädgårdsöl! Från Hönsinge hantwerksbryggeri får du prova den hantverksmässigt bryggda drycken – modern ljus lager till amerikansk pale ale, india pale ale och porter. Bryggarna själva är här och berättar om den ädla konsten!

När? Tisdagar kl 17.00 10 juli, 17 juli, 24 juli, 31 juli, 7 aug (fullbokad), 14 aug
Pris? Du får 5 smakprover för 100 kr

Läs mer om Hönsinge hantwerksbryggeri här!

Vinprovning med Snårestad vingård

Staffan och Marguerite från Snårestad vingård guidar er genom deras vinvärld. Vingården ligger ett par kilometer från Skivarp, på sluttningarna mot havet. Där odlar de sina vinrankor och gör fantastiska drycker. Häng med på en spännande eftermiddag där vi verkligen har svenska viner i fokus!

När? Torsdagar kl 17.00 5 juli, 12 juli, 19 juli, 26 juli,  2 aug, 9 aug, 16 aug
Pris? Du får 3 smakprover för 100 kr, 6 smakprover för 200 kr

Hur? Du bokar en plats den dagen som passar dig bäst. Drop in i mån av plats. Max 20 pers per provning. Bokning sker via mail till bokning@skivarp.com, via telefon 0411-30551 eller via messenger på vår FB-sida.
Mat? Önskar du äta efter provningen bör du boka bord i matsalen i förväg, dessa dagar brukar bli ganska fullbokade.

Fråga oss om våra dryckesprovningar!

Translate »