Bröllop

Vigsel under järneken i vår vackra trädgård!

Bröllop på en av Skånes äldsta Gästgivaregårdar - en dag att minnas!

Er bröllopsdag skall såklart vara bland de mest minnesvärda i livet. Vi vill gärna vara en del av Er speciella dag.

Alla vi som jobbar här lägger ner vårt hjärta och själ i arrangemanget för detta ska bli den bästa dagen i Ert gemensamma liv!

Vår trädgård är vacker!
Vi har under årens lopp arrangerat flertalet vigslar i vår underbara trädgård - och vi har alltid haft tur med vädret!

Arrangerar ni vigsel på annat håll, kanske på stranden, så kan vi förmedla transport för brudparet till Gästgivaregården.  

Vill ni ha er vigsel i kyrkan så har vi Skivarps 1100-tals kyrka på andra sidan vägen. 

Trappan ner från kyrkan är en lagom promenad till Skivarps Gästgivaregård där krögarparet Jeanette & Johan tar emot.

 

Skivarps kyrka från 1100-talet ligger på andra sidan om Landsvägen från Gästgivaregården. Den vackra gången ner från kyrkan leder hela vägen till oss. Vy från hotelldelen!

När ni väl kommer ner till vår trädgård så har ni en underbar plats för brudskålen! Här finns gott om plats för era gäster att mingla och hälsa på varandra innan ni tar plats i Gästgivaregården för middag och fest.

Bröllopsmiddagen dukar vi upp i Stora Salen som rymmer upp till 80 personer. I angränsande matsalar kan vi duka för 25 resp 40 personer.

Blomsterarrangemang hjälper vi er gärna med, berätta vad ni vill ha så ordnar vi alternativt beställer ni själva och arrangerar på borden.

Meny, bröllopstårta, arrangemang, boende och allt annat som hör till en bröllopsfest bokar vi ett möte med er för att planera. Vi har gott om samarbetspartners som vi gärna rekommenderar vad gäller blommor, kläder, foto, smycken, musik m.m

Det är ju ni som har önskemålen som vi ska tillgodose på Er bästa dag i livet!